sexdating-regio.be

sexdating met een vrouw uit Limburg_be - Hasselt
over mij Hey, Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn profiel! Zoals velen hier heb ik op deze site een profieltje aangemaakt met de bedoeling een nieuwe man te leren kennen. Ben in de eerste plaats op zoek naar sex. Ben ervan overtuigd dat als de klik er is, de rest automatisch volgt… Tenslotte kan ik je nog vertellen dat ik sociaal ben ingesteld, graag van de kleinste dingen in het leven geniet, begrip en respect belangrijk vind. Groetekes
over jou: Dat is een goeie vraag, die jij wel weet te beantwoorden zekers?
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Naam: Ardennie
Leeftijd: 38 jaar
Geslacht: vrouw
Land: Belgie
Provincie: Limburg_be
Woonplaats: Hasselt
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: slank
oogkleur: blauw
Haarkleur: blond
opleiding: MBO
Roken: Nee
Piercing(s): Nee
Tattoeage(s): Nee