sexdating-regio.be

sexdating met een vrouw uit Groningen - Leek
over mij Na lang twijfelen heb ik toch de stap genomen om eens wat meer mensen te leren kennen. En hoe spannend ik dat vind kan ik niet beschrijven. Ik kom in het begin wat schuchter over maar als ik jou eenmaal ken ben ik vrij, spontaan, en gezellig. Ik pas me makkelijk aan en heb geen verwachtingen eigenlijk.
over jou: Jij hebt een beetje geduld met een rustige vrouw en ziet het wel zitten om een leuk contact aan te gaan en op te bouwen samen. Het zou leuk zijn als jij ook van dieren houdt. Een vleugje romantiek maakt mij heel erg blij.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Naam: Catwoman1981
Leeftijd: 36 jaar
Geslacht: vrouw
Land: Nederland
Provincie: Groningen
Woonplaats: Leek
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: gezet
oogkleur: grijs
Haarkleur: grijs
opleiding: middelbare school
Roken: Nee
Piercing(s): Nee
Tattoeage(s): Nee