sexdating-regio.be

sexdating met een vrouw uit Gelderland - Hierden
over mij Ik ben een rijpere vrouw van in de dertig en ik ben op zoek naar jong. Dat is al een tijd een fantasie die ik heb en die wil ik graag eens uit laten komen. Misschien met jou? Ook als je wel ouder bent mag je natuurlijk reageren. Als je interesse hebt stuur dan maar een berichtje.
over jou: Heb jij ook de wens om het eens met een oudere vrouw te doen! Maar ben je de juiste vrouw nog nooit tegen gekomen, of durfde je niets van je te laten horen, kom op! Laat zien dat je ballen heb, en stuur een bericht.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Naam: ClaudiaFreshx
Leeftijd: 31 jaar
Geslacht: vrouw
Land: Nederland
Provincie: Gelderland
Woonplaats: Hierden
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: slank
oogkleur: bruin
Haarkleur: donkerblond
opleiding: MBO
Roken: Nee
Piercing(s): Nee
Tattoeage(s): Nee