sexdating-regio.be

sexdating met een vrouw uit Groningen - Overschild
over mij Ik zit momenteel in een dilemma, kies ik voor mijn relatie, of kies ik voor mijn zaak. Het klinkt gek, maar ik krijg zoveel voldoening als ik mooie dingen creeer of mensen blij maak. Ik weet gewoon niet of ik dat bij mijn vriend zal krijgen. Ik denk dat ik op het punt ben gekomen dat ik verveeld ben geraakt?
over jou: Je staat vol in het leven en het maakt jou niet uit of je iemand leert kennen die gebonden is. Als de klik er is, dan is dat alleen maar fijn. Je bent enthousiast en voelt je totaal niet tekort gedaan als je even geen aandacht krijgt.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Naam: JoLijntjexxx94
Leeftijd: 23 jaar
Geslacht: vrouw
Land: Nederland
Provincie: Groningen
Woonplaats: Overschild
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: slank
oogkleur: blauw
Haarkleur: blond
opleiding: HBO
Roken: Nee
Piercing(s): Nee
Tattoeage(s): Nee