sexdating-regio.be

sexdating met een vrouw uit Friesland - Sneek
over mij Ha ha ik heb altijd een grote mond maar even iets over mezelf schrijven, pff mij te lastig. Kort gezegd ben ik gewoon een leuke meid die van genieten houd, sex hoort daar ook bij. Ik ben net uit een relatie, en ben er even klaar mee, het geen dat ik dan wel mis is de sex, tja wie niet? Krijg ik dat van jou?
over jou: Als je maar van sex houd en weet je mijn gevoelige plekje te vinden, durf je dat ook? Neem dan snel contact met mij op!
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Naam: Klimmertje94
Leeftijd: 23 jaar
Geslacht: vrouw
Land: Nederland
Provincie: Friesland
Woonplaats: Sneek
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: slank
oogkleur: bruin
Haarkleur: donkerblond
opleiding: MBO
Roken: Ja
Piercing(s): Ja
Tattoeage(s): Nee