sexdating-regio.be

sexdating met een vrouw uit Groningen - Kornhorn
over mij Ik ben eigenlijk altijd wel over het hoofd gezien. thuis op school en nu nog steeds op me werk lijk ik dan wel onzichtbaar..Ook in de liefde wil het niet goed lukken..Ik ben daardoor best wel onzeker en hoop hier op een discrete manier die ene prins te mogen vinden..
over jou: Je bent misschien zelf ook voor je gevoel dan onzichtbaar ? je wilt ook discreet en op je gemak iemand leren kennen? Je bent niet ouder dan 75 en zeker niet jonger dan 40..
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Naam: Linnemuis
Leeftijd: 58 jaar
Geslacht: vrouw
Land: Nederland
Provincie: Groningen
Woonplaats: Kornhorn
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: slank
oogkleur: blauw
Haarkleur: gekleurd
opleiding: MBO
Roken: Nee
Piercing(s): Nee
Tattoeage(s): Nee