sexdating-regio.be

sexdating met een man uit Luik - Aywaille
over mij Mijn ware identiteit blijft een mysterie tot het einde van onze eerste ontmoeting. In afwachting van dit moment kun je me Karl noemen. De afkorting “Mkaf” verwijst naar de heer Karl Alexander Filip Ik ben gescheiden sinds 2014. We hebben geen kinderen. Er is geen onenigheid tussen mijn ex-vrouw en mijzelf. Ik ben begin 2017 klaar met het hele huis. Ik woon daar het grootste deel van de tijd alleen. Ik heb geen vaste metgezel. Zonder rijk te zijn, kan ik het me niet veroorloven om vrijgevig te zijn en te genieten van mijn vrije tijd. Mijn beroep is de ontwikkeling en het onderhoud van computerprogramma’s. Momenteel snelt het werk niet en ben ik volledig vrij van mijn tijd. Ik woon in een klein Ardeens dorp
over jou: Geef spontaan uw bijnaam op, evenals uw geschatte locatie, uw burgerlijke staat (getrouwd, echtpaar, echtscheiding, gescheiden, weduwe). Vermeld ook het aantal kinderen en hun leeftijd en emotionele retations je nog steeds met de vader of vaders. Je mentale en fysieke gezondheid moeten vanaf het begin worden gecommuniceerd. Ik geef geen antwoord aan jonge meisjes jonger dan 25 jaar. Ik verwelkom graag paren lesbiesn waar ten minste één partner bi-seksuele, onderdanige vrouwen is die vooruitgang willen boeken. De dominante vrouwen zullen voor het eerst worden opgeroepen over de kwaliteit van hun controle en hun smaak. Alle fetisjen zijn welkom. Ik ben niet op zoek naar een partnerschap travesi of shemale. Ik ben gelukkig omringd door het gezang van de vogels, het passeren van wolken of het neerstorten van de storm. Eenzaamheid is een kwestie van perceptie: we leven alleen al ons leven, zelfs als we nooit alleen zijn. De menigte is geen bedrijf omdat te veel ego’s kibbelen. Probeer me niet te imponeren met je troeven of je sociale positie, het is slechts verveling en afleiding! Ik ben een eenvoudige man die van sensualiteit en erotiek houdt. Ik ben op zoek naar een langetermijnrelatie waarin een gemeenschappelijk project centraal staat. Ik heb geen haast: deze relatie zal komen wanneer hij klaar is! Ik zal gemakkelijk twee of drie dagen per week tevreden zijn met een vrouwenbedrijf. Ik kan ontvangen, maar ik kan ook bewegen. Ik vermijd hotels behalve voor rollenspellen. De grote vraag die telkens weer naar boven komt, is: laten we elkaar eerst leren kennen. Aan het einde van het leven heeft een wijze man veel geluk wanneer hij zichzelf kent. Het is onmogelijk om precies anderen te kennen. Het leven is een smederij. Alle mineralen zijn niet van dezelfde kwaliteit. Alle smeden hebben niet dezelfde sterkte. Soms krijgen we een legering van slechte kwaliteit die snel breekt. Soms is de legering uitzonderlijk. Hetzelfde geldt voor de menselijke relaties die worden gesmeed door gedeelde processen. Wat betekent deze ‘eerste’ in de vraag, zo niet de uitdrukking van de angst om te handelen? Dus waarom contact opnemen? Het is in intimiteit dat de test plaatsvindt, dat men zichzelf echt test en niet door tussenliggende berichten.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Naam: Mkaf
Leeftijd: 53 jaar
Geslacht: man
Land: Belgie
Provincie: Luik
Woonplaats: Aywaille
Lengte: tussen de 1.80 en 1.90
Lichaamsbouw: gezet
oogkleur: bruin
Haarkleur: grijs
opleiding: Universiteit
Roken: Nee
Piercing(s): Nee
Tattoeage(s): Nee