sexdating-regio.be

sexdating met een vrouw uit Flevoland - Almere
over mij Een duiveltje in een doosje, wanneer je het niet verwacht: poingggg dan spring ik er uit om jou te verrassen want daar hou ik echt wel van, een lach op iemands gezicht toveren omdat ik iets leuks voor hem doe. Ook al heb ik het niet altijd even gemakkelijk gehad in mijn verleden, er is één ding wat ze me niet hebben kunnen afpakken, dat is mijn lach en mijn humor, mijn positieve ingesteldheid en doorzettingsvermogen.
over jou: Natuurlijk wil ik dan wel graag weten van jou waar je blij mee bent of zou kunnen worden. Laat mij je dan verrassen maar andersom mag jij dat ook wel altijd proberen. Een man die positief ingesteld is, ligt me beter dan een eeuwige klaag en zeurpiet. Het leven is een feest weet je, we moeten alleen zelf de slingers op hangen.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Naam: Poingg
Leeftijd: 41 jaar
Geslacht: vrouw
Land: Nederland
Provincie: Flevoland
Woonplaats: Almere
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: slank
oogkleur: blauw
Haarkleur: blond
opleiding: HBO
Roken: Nee
Piercing(s): Ja
Tattoeage(s): Nee