sexdating-regio.be

sexdating met een vrouw uit Luik - Luik
over mij Ik ben een ondeugende vrouw die eigenlijk heel veel dromen en wensen heeft. Op seksueel gebied zijn er dingen die ik echt uit wil proberen! Dan heb ik wel een ruimdenkende man nodig die voor veel open staat. Zo wil ik graag een keer een geil rollenspel of sex op een spannende plek. Wie vindt dat ook lekker?
over jou: Als jij iemand bent die het ook opwindend vindt om grenzen op te zoek ben jij sowieso een type voor mij. Jij bent net als ik intiem geschoren en zit goed in jouw vel. Als jij net als ik het geheim wilt houden kunnen wij vast een goede afspraak maken. Spannend!
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Naam: realistje
Leeftijd: 35 jaar
Geslacht: vrouw
Land: Belgie
Provincie: Luik
Woonplaats: Luik
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: slank
oogkleur: bruin
Haarkleur: blond
opleiding: MBO
Roken: Nee
Piercing(s): Nee
Tattoeage(s): Nee